FAPEDIT - Gyártóink
Betöltés
Betöltés

GYÁRTÓKNAK

A Fapedit célja kettős:

- könnyen használható teljesítménykiíró eszközt adni az építészek kezébe

- elősegíteni a minőségi építőanyagok beépítését.

 

Az építészek a Fapedit teljesítménykiírás során az adatbázisban szereplő termékeket megismerik, kiírásuk gyakoribbá válik, és az adatbázisban szereplő termékek betervezettsége növekedni fog. Ezen felül minél részletesebb egy adott építési anyagra/termékre vonatkozó teljesítmény meghatározás, annál nehezebbé válik annak kiváltása.

A cégek közvetlen visszajelzést kapnak, hogy a tervezők milyen gyakran keresnek rá a termékükre, milyen gyakran írják ki, termékeik hányszor kerülnek be egy véglegesített tervdokumentációba a Fapedit rendszerén keresztül.

A Fapedit több, mint egy katalógus, és folyamatos, számokban mérhető visszajelzésekkel szolgál.

Indulásképp az a célünk, hogy a programban a legjellemzőbb termékcsoportokban legyenek kiírható és a piacon elérhető termékek. Az elsőként csatlakozó gyártók számára kedvezményt és technikai előnyöket biztosítunk.

 


Lépjen velünk kapcsolatba!
 

Szeretné termékeit a Fapedit adatbázisában látni?

NÉV

EMAIL

TÁRGY

ÜZENETA fenti űrlap kitöltésével és személyes adataim megadásával valamint a "Küldés" gomb megnyomásával hozzájárulok, hogy a Fapedit az Adatkezelési szabályzata alapján kapcsolattartás céljából az adataimat kezelje és részemre üzenetet küldjön.