FAPEDIT - Rólunk
Betöltés
Betöltés

RÓLUNK

RÓLUNK

A FAPEDIT története az építészek fáradtságos, monoton küszködésével kezdődött, amikor azzal szembesültek, hogy korrekt teljesítménykiírásokat készíteni a teljesítményjellemzők gyors fellelhetősége és összehasonlíthatósága nélkül szinte lehetetlen. A megoldás után kutatva szerencsére azt tapasztaltuk, hogy a gyártók törekszenek arra, hogy valahogyan segítsék ezt a nehéz helyzetet.

Ekkor született meg egy intelligens adatbázis ötlete, ahol a termékek a szerkezeti sajátosságokat figyelembe vevő módon, jogszabályi háttér alapján kereshetők, összemérhetők, majd egy kattintással egy egységes megjelenésű kiírásba integrálhatók. A fiatalos lendület ellenére az ötlettől a megvalósulásig hosszú út vezetett, ahol a program rengeteget fejlődött, folyamatosan új ötletekkel, felhasználóbarát módosításokkal rukkoltunk elő, és ezt a fejlődést a csapat mérete is lekövette: az építészekkel szorosan együttműködő vezető fejlesztő mellett megjelent újabb programozó, grafikus, marketinges, mígnem lelkes tenniakarókból jól szervezett csapattá váltunk… Partnereink körét folyamatosan bővítjük, közülük páran már az ötlet megszületése óta támogattak, és kitartanak mellettünk azóta is.

Így dolgozunk mi, pályakezdők, és dörzsöltebb szakemberek, és bár a tapasztalataink, háttereink különbözők, a célunk közös: egy olyan eszközt adni az építészek kezébe, amivel a napi munkájukat megkönnyítjük, a megálmodott épületeik pedig megfelelő teljesítményű, minőségi termékekből készülhetnek.

Rólunk mondták:


Korcsák Jeliszej
okl. építészmérnök
orosz-magyar szakfordító-
és tolmács

„A kezdeményezés szuper, a dizájn menő, a használhatóság jó irányba fejlődik. Csak így tovább! Szuper cucc lesz ez!”


Somogyvári Tünde
BME Msc építészhallgató

„Egyetemi feladataim elkésztésében nagy segítségemre volt, sok időt spóroltam vele. A terméklista majd.”


Varga Noémi
építész tervező, TÉRVÁZ Kft.

„Jó lenne, hogy ha az adatbázisban lévő termékeket el lehetne menteni egyediként is. Tetszik a kezdeményezés, ezért is próbáltam ki, ill. próbálok a fejlesztésében javaslatokkal segíteni.”


Tombi Gergely
építész

„Általában: tetszik a program, az ötlet, szép a felület, a súgó előzetes elolvasása nélkül is jól használható, Jó, hogy egy-egy anyagra több irányból is rá lehet keresni. Már most is de az adatbázis növekedésével még inkább hasznos és hatékony segítség!”


Jankus Balázs
építész

„Ha sok gyártó anyagai fel lesznek töltve a választási listába, akkor jó lenne a szűrők között egy olyan, amit gyártók szerint lehetne beállítani. Rendkívül jó funkció a márkajelölés egy kattintással való eltávolítása.”


Kiss Csaba
építész

„E nagyszerű programot tervezőként kiválónak és nagyon hasznosnak tartom! Azonban a program még nem használható hatékonyan, mivel az adatbázis egyenlőre még bővítésre szorul.”


Csikai Barna
építész

„Nagyszerű az oldal! Szép, egyszerű, és nagyon hasznos.”


Tóth Emese
építész

„Nagyon praktikus lenne, ha majd a hőszigetelő vakolati rendszereknél a hőszigetelés teljesítménynyilatkozata mellé hivatkozva lenne, hogy mely vakolati rendszerekkel van rendszergaranciája az adott anyagnak”